Thursday, January 27, 2011

Tolong Promot Special Giveaway From Moscow!

Ehem..ehem..ekceli dah lama saya berhasrat utk membuat giveaway ni tapi tidak berapa tahu sgt caranya. Thanks a lots kepada Encik asben yang membantu dan ellang serta lorna


Ok tak nak bercoleteh panjang...cuma nak bagitau kpd sesiapa yg ingin menyertai giveaway. Untuk makluman juga syarat no.5 telah diubahsuai sikit atas sebab2 tertentu..so kepada anda yg terawal menyertai GA ini..sila take note ya! Dan saya dgn rendah dirinya meminta maaf diatas perkara ini.

Syarat-syaratnya
  1. Peserta mesti mempunyai blog (kalau tidak camana nak tag member   kan?)
  2. Anda dijemput menjadi follower http://norakhtar.blogspot.com (tiada paksaan)
  3. Post satu entry ttg giveaway ini di dlm blog anda "Special Giveaway from Moscow" dan link kpd blog ini ( copy syarat penyertaan dr  no-1 hingga seterusnya)..dan kalau rajin letak enty berkaitan di sidebar blog anda..kalau tak rajin..tak payah..tak nak paksa..:) 
  4. Tag 5 orang rakan blog anda(nak tag lebih pun takpe) dan pastikan mereka tahu diri mereka telah di tag. 
  5. Tinggalkan komen ikhlas anda tentang (1) kebaikan  giveaway dan (1) keburukan giveaway di bahagian komen kat bawah ini beserta URL blog anda supaya senang saya contact. 
  6. Giveaway ini bermula petang ini hingga 28 Feb 2011. <- Sehari selepas bday ellang HaHaHa
Pesanan Penaja..cewahhhh!!!
  • Jika anda rasa giveaway ini membebankan..atau membuang masa anda..takyah susah2 nak join.. Semua ini hanya untuk suka2 sahaja 
  • Cara penghantaran hadiah akan dibincangkan selepas pemenang dapat ditemui.  
  • 5 peserta akan menerima 2 hadiah dari saya.
  • Pertukaran hadiah diantara pemenang boleh dilakukan suka sama suka. 
Seblom itu saya nak tag 10 orang rakan saya
1.  orangmou
2.  mialiana

3.  lorna

4.  ellang

5.  Irfan

6.  abgteror

7.  scarlettjl

8.  terompah

9.  blueriders

10.unclepunyablog



Have fun semua!!! 



Hadiah yg tidak seberapa dari saya



1 )T-SHIRT HARD ROCK CAFE MOSCOW- Akan dibeli selepas mengetahui saiz baju yg dipakai oleh rakan yang bertuah.


2 ) Baju kanak-kanak yg bewarna putih + baju t-shirt berlengan panjang dgn tulisan "kiss me" kat depan. Tanda harga pun masih melekat lagi.

3 ) Mintak maaf..baju kanak2 lagi + baju t-shirt untuk wanita bersaiz L.  

4 ) pakaian untuk kanak2 + tudung kaler hijau yang saya beli di Belgium. 


5 ) T-shirt wanita bersaiz L +  baby bip yg cute. Untuk Adibpun saya beli satu sbb berkenan.

Untuk lelaki2..saya mintak maaf sbb tak pandai nak pilih barangan untuk lelaki. Jika anda terpilih antara 5 yg bertuah..bolehlah diberi kepada sesiapa yg dekat dihati. Tataaaa...


***
P/S : Sebarang pertanyaan tolong paste kan di blog Kak Nor.

Artikel yang berkaitan



10 comments:

  1. thanks Ellang..wah! dah ramai follower yer..
    eh sayang! awak copy seme ayat kak Nor..hehe..ingatkan copy syarat2 ajer..

    ReplyDelete
  2. Copy semua biar senang dorg baca kak hehe

    ReplyDelete
  3. wah! menarik..nak join..hehe..
    tgu line ok ckit..tunggu~

    seliparjepunbiru.blogspot.com

    ReplyDelete
  4. @Anonymous.. di talakkan join hehe.. bagi la alamat blog nanti senang nk tag :)

    ReplyDelete
  5. @+akuFobia+ join la sekali ekekeke

    ReplyDelete
  6. best kn klau dpt cenderahati dari luar negara..
    emm..
    berkenan jg..

    ReplyDelete
  7. @Toyolkuit.. best hehe, x dpt g kuar negara cenderahati dari luar negara pun jadi la :p

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..