Sunday, January 9, 2011

Saat Keboringan Melanda Diriku

Ingat hari ini nak gi Lahad Datu town tapi motor pula buat hal tak nak start, so saya kena naik bas. Tapi kalau nak naik bas kena la pergi luar sikit sebab bas tak masuk lorong rumah. Setibahnya saya di bus stop, bas pula tak ada huhu penat tunggu bas dari jam 8 pagi sampai jam 11 pagi tak ada terpaksa saya batalkan niat nak berjalan. Bila tunggu bas lama sangat mula lah saya naik boring tahap drakula kelaparan. gambar kat bawah ni saja-saya amik tadi hehe boring kan tak ada kerja. =P

Saje nak tayang Kasut.Hehe

Senyum Please :D

Nak balik rumah lah kalau macam ni seekor bas pun tak ada HuHu


Artikel yang berkaitan



0 comments:

Post a Comment

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..