Thursday, January 20, 2011

Request Header Daripada Cik Iena

Salam 1 malaysia dan indonesia, Hari ini cuma nak tulis entry berkenaan header yang di request oleh cik iena. Sebenarnya saya memang tak ada perkhidmatan header ni cuma saja nak buatkan cik iena sebab semalam ada sembang-sembang dengan dia, Semalam dia merajuk huhu sebab saya tak nak buatkan. Ok tadi saya dah buat dah, lepas ni cik iena jangan merajuk yew.. tak comel lah kalau perempuan merajuk :P

Dekat bawa ini ada 2 jenis header yang bersaiz 900x400 = 72 pixel. Cik iena pilih lah ye yang mana satu berkenaan :)



 Untuk pembesaran tolong Klik pada banner.

Serang ni saya sibuk sangat-sangat sampaikan tak dapat nak buat blogwalking, ada juga terfikir "saya macam nak berhenti dari dunia blog jew"

[UPDATE]
Yang header pertama tu tolong skip yew ada salah ejaan. HuHu..

Artikel yang berkaitan



4 comments:

  1. macehh,. hehe
    shuka3, sbb ada pink,. hee~
    xpe, kslhan ejaan tuh bole di btoi kan..
    guna font apa tuh? hik3

    ReplyDelete
  2. @iena luviey: guna font campur2 huhu.. nti sye list kan ekeke.. x pun wat tutorial mcm tu huhu..

    ReplyDelete
  3. ehehe,. kalo rjen nak wat, wat lah..
    iena xksah pon..
    tp kalo bz sgt, xyah lah taw..
    cyan awk,. hee~
    saie amek yg 2nd taw..
    sbb byk pink,. hik3 ;)
    thnx awak ^_^

    ReplyDelete
  4. Ok3x hehe.. tau gak kn care nk istall header tu.. mcm biase yew.. same2 awk.. pasni jgn merajuk lagi ye hehe :P

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..