Monday, January 24, 2011

Request Header Dari Ghulam

 

Salam Malaysia Indonesia, Entry ini berkenaan header yang di request dari Sahabat kita yang bernama Ghulam. Tempat blognya amat gelap dan saya buat header yang terah agar header ini tidak tenggelam oleh warna template blog Ghulam bila sudah di install nanti. Saya letak gambar personal computer di sebelah kanan di sebabkan blog Ghulam banyak entry toturial bagi komputer.

Saiz header 995x262=27pxl fail PNG

Di bawah ini URL untuk header Ghulam.

http://lh3.ggpht.com/_qOIS4iTNHIU/TT1Ef726dtI/AAAAAAAAAcA/wtIQnAotU9s/s640/gholam_header.png

Artikel yang berkaitan



11 comments:

  1. we... antrian nomor brp nih gw (hehe)

    ReplyDelete
  2. free ke? mahu jugak buleh ? :P
    860 x 450
    tulis : ScreamingHands
    Bukan blog kontrolbesi.
    dah tambah banner n list . :P

    ReplyDelete
  3. wah..
    sangat2 menarik..
    jeles TK..

    ReplyDelete
  4. request header gan saya minta masukan ne?
    cocok nya blog saya pake header seperti apa tolong buatin ya........
    ne alamat blog saya
    http://wwwprotect.blogspot.com
    Tolong ya......
    thank's...

    ReplyDelete
  5. wwaaaah bagus betul ni header makasih yaa sob dah buatin header makasih sebanyak2nya yaa hehehe .,.,.,.

    ReplyDelete
  6. TM haha.. tunggu gilaran sob :p

    ReplyDelete
  7. @♥ AyaHikari ♥.. RQ nye sudah di upprov..

    ReplyDelete
  8. @toyolkiut xyah jelous.. rQ jew sementara stok masih ade huhuhu..

    ReplyDelete
  9. @Gilang Sob.. tampal banner ellang design di blog kamu dulu ya.. :)

    ReplyDelete
  10. @Ghulam.. sama2 sob.. moga bermanfaat ya haha copy ayat kamu kot :p

    ReplyDelete
  11. @ellang...sob sory agak terlambat mmmm banner nya udah di tampal tu & sudah di follow ....
    follow back ya sob thank's....
    di tunggu headernya...

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..