Saturday, January 29, 2011

Guna Read More Kemaskan Blog


Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pembaca. Entry ini dari hari itu lagi nak tulis tapi tak ada kesempatan pula, Ada kawan yang tanya kenapa blog ellang Design tak guna Read More pada sesebuah entry. Ok memang Read More sangat baik untuk blog agar iya nampak kemas dan jarak antara tajuk entry lain nampak dekat. Tapi setiap aggapan orang lain tidak sama contohnya saya lebih suka blog yang tidak meletak Read More untuk memudahkan saya scrol kebawa dan baca entry tanpa tekan pada butang Read More. Sekiranya blog itu mempunyai Read More kemungkinan saya tidak baca sampai habis dan kalau tak ada Read More senang baca jew sampai bawah, nak komen tinggal klik butang komen dan masukkan komen pastu submit. Berbanding ada Read More, baca setengah entry kemudian mencari perkataan mana yang tadi last kita baca kemudian sambung baca entry dan tekan butang komen dan masukkan komen dan submit (berapa banyak dan lah) Bagi saya Read More lagi banyak kerja untuk sesetengah pembaca. Lastly kedua-duanya pun okey juga. Saya suka blog yang ada Read More sebab kemas dan saya lebih suka blog yang tidak ada Read More senang nak baca entry.

Artikel yang berkaitan



4 comments:

  1. maknanya kamo suka blog sy dan kamo juga x suka blog sy.atas pagar.haha

    ReplyDelete
  2. hi. check this out .

    http://screaminghands.fazminn.net/2011/01/ellang-design-dan-header-percumanya.html

    ini je yg mampu,sbg tanda terima kaseh. :P

    ReplyDelete
  3. tapi sye suke blog aok sbb kemas hehehe

    ReplyDelete
  4. Dah baca dah review kat blog AyaHikari tu.. Terima kasih :P

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..