Saturday, January 29, 2011

Request Header Dari Kak Lynn

Assalamualaikum, Ok terus pada point utama di mana saya nak serahkan header kat bawa ni kepada tuan dia iaitu Kak Lynn. Sebenarnya saya lapar ni huhu, lepas ni nak pergi makan dekat bawah, mama dah terjerit-jerit tu "lang....oh...lang... turun makan.. nanti ko makin kurus pulak" haa dengar tu. hehehe.. Okey..okey header ni macam biasa saiz atas permintaan tuan punya blog. Kak lynn request saiz 930x34=72pixel. Dia cakap letak strawberry, terus terang masa buat header ni semalam rasa macam nak pergi mall je beli strawberry huhu mengidam strawbbery dah ni :P

Okey kak lynn, dekat bawah ni URL banner yang akak request.

http://lh5.ggpht.com/_qOIS4iTNHIU/TUQgL_YB-jI/AAAAAAAAAgM/d8QWwJWpQUs/s640/kakazlina.png

Saya sarankan pada mereka yang request header tolong ambil header dari url yang saya masukkan sebab paparan dia tak berkurangan berbanding copy paste header yang sudah saya masukkan ke dalam entry requesr ni.

Artikel yang berkaitan



7 comments:

  1. comel la kamu buat!!! buat kat anat plak pasni boleh? heheheheh

    ReplyDelete
  2. seronoknya...dpt header baru dah...tq ellang design...nnati kaklin buat post pasal header ni yer....

    ReplyDelete
  3. @Anat baru dapat online.. huhu hujan jew dari pagi tadi.. line x brapa ok kt sini.. blh3x ikut rulls dekat tempah header tu ya :)

    ReplyDelete
  4. @Kak Lynn.. blh3x hehe macam AyaHikari buat huhu.. sat gi nak gi jenguk blog kak lynn.

    ReplyDelete
  5. @AyaHikari tau xpew.. nasib baik mall jauh, klo x dah g beli stawberry semalam huhu

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..