Wednesday, January 5, 2011

Cuti-Cuti Edisi Kota Kinabalu


Sebelum mandi, amik gamar dulu HaHa (Part Meroyan) Eh!! lupa nak bagi salam lah. Assalamualaikum semua. 2 3 hari ini saya tak update blog sebab tengah bercuti (Rilex Tention) semalam sampai rumah sekitar jam 11.00 malam HuHu.. penat oH.. Saya pergi berdua dengan adik jew yang lain-lain tak nak ikut sebab kerja.

Eh enko pun amik gambar sebelum mandi ker? iSh!! tak senonoh betul HuHu.. Selepas kita orang mandi dan bersiap-siap, pakai rexona, pakai bedak dan jangan lupa kalau nak dapatkan muka bersih tanpa bintik-bintik hitam kena lah pakai fair& lovely HaHa. Alamak Was tertinggal, macam mana ni? tak kan tak pakai minyak rambut? eh mana boleh, nak tak nak kena pergi beli kat 7 eleven. lepas dah siap semua kita orang pergi k-box dekat Centra Point. Orang-orang yang macam kami ni kalau bab-bab nyanyi kena tempat yang tertutup sebab suara tak sedap macam suar artis HuHu.


Lepas penat menyani kita orang cabar minda pula, main game. yeah, ini yang yang kita orang suka.


Ha!! tengok ni besar kan, gambar ini di ambil dari bawa bangunan Center Point.. Banyak juga game kita orang layan antaranya Puzzle, lumba motor banya lagi lah tak larat nak senarai semuanya. Kemudian kita orang pergi tengok wayang. Memandangkan Filem yang kita orang nak tengok tu lambat lagi kita orang singgah di pusat Snooker play 1 jam sambil-sambil tunggu time tengok wayang tu.


1 jam kemudiaan...


Lepas tuh kelaparan lah pula, Adik saya nak try makan KFC dekat Sinsuran 24 jam. kita orang lepak sana sampai jam 3 pagi. Kekenyangan oh!!..






Lepas tu kita orang balik hotel tidur ZzZZzz!!!...

Artikel yang berkaitan



9 comments:

  1. mak aihhh...

    kfc tu yg sedappp...
    nak kfc...:P

    ReplyDelete
  2. @Bellatuh la ari tu orang ajak kuar x nk HuHu..

    ReplyDelete
  3. biler? xtaw pun...

    dear salah bella ni..haha :P

    btw kan dear,,adik kamu comel..nk ngurat boleyy? ;P

    ReplyDelete
  4. =))

    xnk ahh,..

    baeekk bg no kamu je :p

    ReplyDelete
  5. @BellaSya bg kang bukan jugak nk msg or call HuHu...

    ReplyDelete
  6. sape kate?

    law awk bg t sye mizcall la..

    pastu msg la..haha

    ReplyDelete
  7. @BellaSaya ade no clcm jew.. x pe ker klo clcm? huhu

    ReplyDelete
  8. haha..boleyy je...

    tp nk bg num tu kat mne?

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..