Saturday, January 8, 2011

Macam Mana Nak Follow

Sambungan kepada entry Follower Aku Merajuk HeHe. apasal lah KucingMalas asyik buat entry follower ni. bukan apanya, saya ada satu kemuskilan lah, saya kan budak baru belajar dan banyak lagi benda yang saya belum tahu, tolong tunjuk ajar ya. Kenapa saya minta ajar kat korang, sebab saya tahu kirang semua baik hati dan suka tolong orang kan..kan..kan. =) Nak tanya satu soalan je pun bukan 100 soalang huhu.

Ok soalanya macam begini, ramai follow saya yang tidak mempunyai link blog mereka, sebagai contoh gambarajah dibawah ni.


Dia tak ada link kan? macam mana nak pergi ke blog mereka? nak follow balik pun payah ni nanti ada lagi pulak orang yang merajuk HuHu. Tolong !!


Bak kata Cik Maz tak dapat follow die punya follower sebab linknya tak jumpa.  saya nak bold kan sikit ayat ini ye bukan x menghargai dorg. Saya pun maca cik maz memang hargai kawan-kawan yang datang kat blog ini. lepas ini jangan lah ada yang merajuk ye. berbalik kepada topik sesiapa tahu bagaimana cara nak dapatkan link follower yang tak ada link [Ayat tunggang teblik dah, tapi korang tahu juga kan apa maksud saya di sini. Saya menghargai pertolongan Anda]

Artikel yang berkaitan



10 comments:

  1. wah, pernh juga mengalami mslh yg sme..huhu

    ReplyDelete
  2. Sya mengalami mslh ini sekarang huhu.. ada jln pengelesaian x?

    ReplyDelete
  3. yerrr laaa..saya pun alami masalah yg sama...sesaper yg tau tlg share yer....

    ReplyDelete
  4. masuk dashboard-edit profile-show my blogs-save profile....setel...view profile balik...

    ReplyDelete
  5. far_aest sye tengah cari informasi berkenaan ini huhu.. harap2 dapat la..

    ReplyDelete
  6. @maya x leh la maya.. sye dah try buat.. same jew.. huhu.. anyware thanks informasi tu ye.

    ReplyDelete
  7. @maya : bukan kerr show belog tue untuk org yg kita dah follow..ini tak follow lagik... ;)

    ReplyDelete
  8. @far_aest hehe sye follow step maya pun x jadi ni far..

    ReplyDelete
  9. adoi..maya salah faham lah..kalau yang orang punya memang tak leh nak tolong...die follow tapi kalau di bgtau kat cbox ok jugak...leh follow die dr situ...mmg tak pat nak tolong...maya selalu dapat follower camtu...huhu..

    ReplyDelete
  10. @maya hehe apa2 pun thank ye maya :)

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..