Wednesday, January 19, 2011

Jom Gegar Blog


Assalamualaikum semua, Harap korang semua sihat lah yeh. Ok, terus pada topic Jom Gegar Blog anjuran Ben Ashaari.
.
Perkara yang perlu dilakukan adalah :-
1- Letak header BEN ASHAARI BLOG [Ok, Done!]
2- Tajuk : JOM GEGAR BLOG dan linkkan ke entri Ben Ashaari [Ok, Done!]
3- Tinggalkan link di ruangan komen entri ini .. TOLONG ..TOLONG .. TOLONG .. tinggalkan sekali saja.. nanti termasuk berkali lak..[Ok, Done!]

Itu jew, Senang kan? HeHe..

Artikel yang berkaitan



11 comments:

  1. BAGUS2.. BIKINKAN AKU DONG.. BWT BLOG AKU... HEHEHEHEH

    ReplyDelete
  2. @Zepero.. HeHe boleh sob.. no problom :)

    ReplyDelete
  3. Saya pakai PNG sebab resolusinya nggak berkurangan bila di upload ke photobucket.. kalau guna GIF resolusinya kot akan berkurangan bila suda di upplode ke internet sob.

    ReplyDelete
  4. OHHH.. PUNYA FB ? KALO ADA NAMANYA APA... LINKnya dah ?

    ReplyDelete
  5. @zepero Village ini saya punya nama di FB ell lang.. nanti suda add sya approve sob.

    ReplyDelete
  6. @Qaseh dalia adelia.. HeHe.. join gak ek?

    ReplyDelete
  7. bro bro.. bikinkan aku header style dong... yg cocok gtu sama template saya di blog.. heheheh

    http://www.facebook.com/zepero add yoo :D

    ReplyDelete
  8. @Zepero Village, sob sya sedang bikinkan header kamu.. warna kuning sob.. besok saya post kan :)

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..