Wednesday, January 26, 2011

Request Header Dari Cik AyaHikari

[Update]

Assalamualaikum, Entry ini berkenaan request header daripada cik AyaHikari. Sepatutnya semalam lagi ellang kena post tapi memandangkan dekat tempat ellang hujan lebat, line broadband celcom pula tergendala sampai pagi. Jadi pagi ini baru dapat post. Cik AyaHikari jangan marah ye lambat sikit.

Ok dekat bawah ni header Cik AyaKihari.
Saiz : 860 x 450

 


http://lh6.ggpht.com/_qOIS4iTNHIU/TUDPReNs7iI/AAAAAAAAAew/A_2SXcfo4mY/s640/AyahHikara_Header.png

Assalamualaikum, ok di sebabkan ada salah bahasa pada header cik AyaHikari tu, dekat bawah ini yang saya dah betulkah. Saya pun tak tahu macam mana boleh salah ejaan tu mungking juga kalamkabut kan huhu. Ok apa-apa pun saya minta maaf atas kesilapat yang tak diingini berlaku.

Header baru ni masih saiz sama iaitu 860 x 450.

 
 Saya ubah sedikit warna font ya sebab merah terlalu banyak kat blog cik AyaHikari, kalau kuning tu memang tenggelam. ok di bawah ni url header.

http://lh5.ggpht.com/_qOIS4iTNHIU/TUOTr_02iqI/AAAAAAAAAfo/SAN7eTYnKm0/s640/AyahHikara_Header.png

Artikel yang berkaitan



11 comments:

  1. terima kaseh...tapi.....erk....
    ade error kat ejaan...huuhu.kalau x keberatan,boleh tak betulkan?
    huruf 'R' dan ' S' tertinggal... sepatutnya Screaming Hands . maaf menyusahkan. kalau tak boleh tak pe,dah buatkan yg ni pun dah cukup bagus. tp...harap2 boleh la.hehe. :P

    ReplyDelete
  2. eh ade 1 lagi...ejaan BLOG..bukan BLOK..maaf..:P

    ReplyDelete
  3. alamak baru prasan hahaha.. ok3x.. saya betulkan tapi yg kontrolbesi tu betuk kan? atau kontrolversi?

    ReplyDelete
  4. yg kontrolbesi betul..memang sy sengaja eja KONTROLBESI.hehe

    ReplyDelete
  5. tu yg ari tu terpikir ni betul ke tak betul.. last2 benda betul yg sya salah kan huhu..

    ReplyDelete
  6. suke font utk 'bukan blog kontrolbesi' tuh.hehe.trima kaseh ye !cantek . =)

    p/s;Nanti sy wat entry review utk blog neh. (walaupon blog sy x femes,nak buat gak.huhu)

    ReplyDelete
  7. @AyaHikari.. Review?? blh2x nanti ellang jadi pengomen yg terbanyak kt blog awk hehe.. Sama2 =)

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..