Saturday, January 8, 2011

Tajuk Entry Seks VS Dadah


Anda Pasti Umur Anda Melebih 18 Tahun Ketas?

Sekiranya Tidak Sila Close Blog Ini Sekarang Juga!! 

Salam 1 malaysia. korang prasan tak satu bende kat blog ini ramai kan yang mengunakan tajuk entry yang lucah dan berunsur sex dan dadah kenapa ek? Nak up trafik ke? Macam begini ka cara rakyat malaysia mempromosikan sesuatu benda? nak ramaikan pengunjung blog sampai mencemarkan diri sendiri. Mungkin ada yang tersinggu sebelum tu saya mohon ribuan kemaafan. Tidak mengamalkan entry Seks dan Dadah pun trafik boleh naik apa? EA nuffnang pun bertambah, yang saya risaukan di sini nanti blogger-blogger baru macam saya pun boleh terikut-ikut bubuh entry lucah. [Harap2 x lah] itu je HuHu.

Artikel yang berkaitan



6 comments:

  1. that's so true,
    but this is psychological games i think.

    ReplyDelete
  2. @black paper Tapi klo blh di elakkn lagi baik :)

    ReplyDelete
  3. sy bln 3 ni bru msk 18 thn..jd sy perlu close blog ni,,tp sy sdh bce entry ni..ngehx3
    peace:)

    ReplyDelete
  4. @Najwa lepas baca baru close hehe.. any way thanks sebab sudi baca2 entry dlm blog ini :)

    ReplyDelete
  5. Saya sudah tua hehehehe salam knal ya....

    ReplyDelete
  6. @Anisayu Salam perkenalan juge dari sye hehe.. dok mane ek? [Alamak terlebih Sudah] HeHe

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..