Sunday, January 30, 2011

Nak Minta Maaf Kepada Semua Pengunjung Dan Follower

Assalamualaikum dan salam sejahtera buat semua pengunjung dan follower blog ini. Sekarang ini saya tidak dapat ber-blogwalking, tak dapat nak jejak kasih kawan yang tinggalkan jejak dekat shoutMix Chat, tak dapat nak komen entry-entry terbaru kawan-kawan dan tak dapat nak follow kawan-kawan yang follow blog ini di sebabkan hujan lebat dan akibat daripada itu gangguan internet berlaku di sekitar Sandakan sabah. Tadi tengok dekat info cuaca pun memang musim hujan bulan ini, kalau korang tak percaya boleh datang rumah saya sendiri dan buktikan kan atau percaya lah pada pakar (ini ayat iklan shampoo). Okey, saya selaku owner pada blog ellang design mengistiharkan memohon ribuan kemaaf atas masaalah yang sesiapa pun tidak ingini. Sehubungan daripada itu (Ayat skema pulak) Insaya-Allah malam nanti kalau (<-- saya bold ya.) kalau line dah okey saya ronda-ronda kuala lumpur, kalau masih tak okey nak tak nak subuh esok lah baru buat blogwalking dan follow mana yang belum di follow. Okey (berapa banyak okey dah) Sekali lagi saya susun 10 jari memohon maaf pada semua dan terima kasih sebab sudi jenguk blog yang tunggang langgang tak seberapa ini.


 

Dari tadi asyik loadinghuhu...


Artikel yang berkaitan



2 comments:

  1. biasa la ellang..
    TK pun klau sibuk, 2-3 hari langsung x blogging..
    sskali blogging cam ni la, mau 3-4 post d baca dan d komen kt blog2 yg bkenan d hati..

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..