Thursday, January 6, 2011

Jangan Menukar Template Blog Sesuka Hati

Ini lah akibatnya kalau tukar template blog sesuka hati. Baru saya perasan banyak benda yang hilang di blog Perjalanan Seorang Anak Bugis di sebabkan pagi tadi saya tukar template. Antaranya yang hilang seperti Reply To Comment, Pluging CEO, dan ada lagi rasanya yang belum di kesan. So nak tak nak kena buat semula mana yang dah tak ada tu. Biasanya memang saya akan download full template dulu sebelum melakukan kerja-kerja pengubahsuaian tapi ntah macam mana hari ini lupa nak buat. Nasib baik kod semua ada save dalam komputer. Penat..oh..Penah HuHuHu.

Artikel yang berkaitan



2 comments:

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..