Saturday, January 22, 2011

Request Header Daripada Zone Zepero Village 2


Assalamualaikum dan salam malaysia indonesia. Dua hari lepas saya dapat request header dari Zone Zepero Village 2, ini kali ke2 header yang di request dari kawan-kawan. Ada juga yang tanya bayar ke? pembayaran di buat melalui apa? Sebenarnya request ini adalah percuma (Gratis) dan tiada sebarang kos di kenakan (saja nak tolong kawan dan rapatkan silaturahim antara kita bersama). Tema yang dia inginkan berwana kuning, huik!! tak pernah-pernah saya buat warna kuning ni hehe tapi tak apa lah kita cuba buat yang terbaik.
Dekat bawah ini header yang Zone Zepero Villang 2 request bersaiz 1000x500=72pixel.

 


Dan ini URL bagi header diatas : http://lh4.ggpht.com/_qOIS4iTNHIU/TTrBYUFwNuI/AAAAAAAAAbI/6vPycfILdx4/s640/zone_zepero_header.png


Maaf saya tidah pandai buat kotak untuk code html yang macam sesetengah blogger buat. Sesiapa yang pandai dan baik hati boleh tunjuk ajar ye :)

Artikel yang berkaitan



20 comments:

  1. WWWWAAAAAAAAhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..... BAAGUUSS BANGET BROO.....TERIMA KASIH BANYAK YA.......MAKASI SEBANYAK2ANYA....

    ReplyDelete
  2. Sama2 Sob.. moga kita sama2 sucses ya :)

    ReplyDelete
  3. Gede Banget Bro... Jadi Sharing Tentang Cheat,Musik DLL + Facebooknya ga keliatan.. ahhahaha

    ReplyDelete
  4. nanti saya kecil kan sob hehehe

    ReplyDelete
  5. cantk sgt header kat cni....like...

    ReplyDelete
  6. KureKure Comel.. boleh lawat blog Zepero Village untuk tengok yang sudah siap di pasang.. thank yah :)

    ReplyDelete
  7. Search On Google Ada.... ..iixixixix .. namaye.. Zone Zepero Village 2.. hiihihihih

    ReplyDelete
  8. ada ya Zepero?? search di google taip Zepero? or Zone Zepero Village 2?

    ReplyDelete
  9. nk sibuk ckit...tuah tanah budak grafik ke?kreatif lorh...

    ReplyDelete
  10. @Cik Faza, xlah.. programing.. saja luangkan masa buat2 header tu hhuhu

    ReplyDelete
  11. Zone Zepero Village 2... hihihiihih dah di kecilkan...#hohoho

    ReplyDelete
  12. Zepero.. belum sob.. saya baru online hehe

    ReplyDelete
  13. Assalamualaikum dan salam malaysia indonesia.kk,om atau apalah hehehe .,.tolong bantuin saya masalah header blog saya mau request header blog boleh gak

    Ciri2 headernya seperti ini :

    lebar : 995px
    tinggi :265px

    warna biru hitam kyak blog saya sesuai templatenya http://ridhocommunity.blogspot.com/

    tulisannya kyak gini :

    Ghulam Blogerz Community
    http://ridhocommunity.blogspot.com/
    Sharing: Ilmu,Cheat ninja saga ,tutorial blog,Dll.

    naah tolong yaa saya minta tolong sekali soalnya header yang saya buat kurang bagus tidak sesuai dengan template,.,

    hehehe saya juga dah follow tu karena sudah mau menolong saya

    Wassalam.. :)

    ReplyDelete
  14. o ya text nya ada yang sedikit di edit

    tulisannya kyak gini :
    ------------------------------------------------
    Ghulam Blogerz Community
    http://ridhocommunity.blogspot.com/
    Sharing: Ilmu,Cheat ninja saga ,tutorial blog,Dll.

    Mari Saling Berbagi ilmu
    ------------------------------------------------
    oya izin juga ya pasang linknya di friends blog saya .,.,??

    ReplyDelete
  15. Ghulam Rihdo.. sob req nya saya sudah terima :)

    ReplyDelete
  16. @ellang : makasih yaa headernya di tunggu
    @zepero : hahaha zepero minta buat header juga...

    ReplyDelete
  17. @Ghulam.. headernya suda siap sob.. url http://lh3.ggpht.com/_qOIS4iTNHIU/TT1Ef726dtI/AAAAAAAAAcA/wtIQnAotU9s/s640/gholam_header.png

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..