Thursday, November 18, 2010

Jom Join Award

Tajuk Award : Jom Join Award Bombastic
Orang yang Tag Saya : Isteri Abang Manis
Tarikh Tamat : 31/12/2010

********

Assalamualaikum.. Alhamdullilah, Semakin hari berbloging semakin ramai kawan-kawan. Terima kasih atas persahabatan yang terjalin di antara kita walaupun hakikatnya cuma sekadar di dunia maya. Hari ini KucingMalas dapat award lagi daripada cik Isteri Abang manis iaitu en bard, Memang manis lah abang bard nie macam isteri dia jugak hehe. Terima Kasih sekali lagi yer cik Isteri abang manis.

Ok. Award nie dia suruh Pass kepada 3 orang rakan. Orang yang bertuah tu ialah.
"
"
"
"

2. Fairuz

3. Eyka

Artikel yang berkaitan



5 comments:

  1. time kasih la wahai kucing malas krana tlah memilih kita ni ha...ingatkan rafina mimi blogger lain...bila klik kat nama kita tu,terpampang plak blog kita yg x berapa nk cun tu heheheh....tp kita x reti la nk buat apa ngan gambo award tu..save image aje ke?

    ReplyDelete
  2. ni just award je kan? bkn contest kan? kui3 :P

    ReplyDelete
  3. Cik Rafina Mimi : Sama2 kasih hehe.

    Cik FaiRuz : Tak tau lah ni award jew ker sekali ngn kontest.. hehe.. klo award jew just letak kat page kite tapi penganjur ada nyatakan hadiah, bermakna kalau ada hadiah dia termasuk kontest.. kebingungan jugak ni cik faiRuz.

    ReplyDelete
  4. dah letak award tu kat blog...time kasih lagi skali...hehe..

    ReplyDelete
  5. Cik Rafina Mimi: dah tngok hehe nice.. sama2.. :)

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..