Friday, November 12, 2010

Follower Bertuah GiveAway

Tajuk Kontest : Follower Bertuah GiveAway
Penganjur : Aainaa Nadirah
Tarikh Tamat : 21 November 2010

********************

1. Mesti jadi follower Cik Aainaa dan nyatakan id follower anda.
2. Buat satu entri mengenai GA ini, bertajuk 'Follower Bertuah GiveAway'. Letakkan banner dan link kan terus kepada entri ini.
3. Letakkan banner di side bar blog anda dan link back ke entri ini.
4. Tag 3 rakan blogger anda.
5. Tinggalkan komen di entri ini.
 ******************
 Jawapan:
1. Dah jadi Follower Cik Aainaa id follower KucingMalas
2. Entry mengenai GA ini. Baik punya GA lah terutamanya bloger yang baru macam saya di samping tu boleh jugak kenal-kenal dengan penganjur, Kalau rasa tak malu boleh jugak kenal sekali bloger-bloger yang turut join GA ni di samping up trafik blog yang baru macam saya.
3. Banner dan link kena letak di side bar. Tengok kat tepi tu kan dah letak ^_^
4. Tag 3 rakan? Nak tag siapa ye?
memandangkan tarikh tutup lambat lagi, so nanti lah saya update baru tag pada rakan hehe nak cari rakan jap. Mari kita lihat Siapa yang kena!
5. Tinggalkan komen di entry cik Aainaa
******************

Itu jew lah yang patut kena buat. Senang kan? jom lah ramai-ramai join. Support member hehe.

 KLIK SINI untuk Join

Artikel yang berkaitan



4 comments:

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..