Saturday, November 13, 2010

Cinta Di Mata Anda

Tajuk Kontest : Cinta Di Mata Anda
Penganjur : MHZ Cool FM
Tarikh Tutup : 16/11/2010
**********
Nama Penuh : 
Muhammad Shahzlan Jailani Bin Amir
Blog Perjalanan Seorang Anak Bugis
***********

Pandangan dan Komen Terhadap Cool Fm :
Blog sebegini sewajarnya lagi banyak di tubuhkan. Ini untuk memudahkan sesetengan individu mendapatkan maklumat tidak kurang juga boleh Copy ayat cinta dari blog ini hehe, Dari pandangan saya cool fm banyak menyiarkan artikel-artikel seperti isu semasa artis tempatan tak ketingalan jugak filem-filem yang akan di keluarkan i pawagam. So pada korang yang yang tengok wayang, tak sempat tengok akhbar filem apa yang akan di siarkan bolehlah rujuk di blog || MHZ Cool Fm || lebih karat daripada biasa.
****************

Definisi Cinta Di Mata Anda :
Cinta takkan datang kalau tak di cari, Cinta juga takkan dapat kalau tak memberi. Carilah cinta yang suci jauh daripada godaan syaitan dan berikanlah nilai cinta yang tinggi tarafnya pada orang yang benar-menar mencintaimu
***************

Artikel yang berkaitan



4 comments:

  1. jangan mudah memberi cinta dan jangan pula mudah mearik balik cinta bila dah diberi...:)

    btw, goodluck ...

    ReplyDelete
  2. tapi kalau dia benar2 cintakan kita tak salah klau kita memberi.. jgn bilang tidak kalau belum mencuba.. ;)

    ReplyDelete
  3. la kalau dah cinta napa bilang benci... :D

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..