Monday, February 7, 2011

Request Header Dari ateynBella & Hana Baharom's

Assalamualakum, terus kepada topik utama lah yew, macam biasa ellang dapat request header dari kawan-kawan, kali ini header cik AteynBella dan cik Hana Baharom's. Sebenarnya header ni dah lama siap cuma nak post tu yang lama sebab line asyik sengal je. Semua header sudah siap cuma malam ini saya post dua sahaja dan selebihnya esok malam atau lusa malam bergantung pada line.

Okey header cik Hana Baharom's bersaiz 800x400=72pxl.


Dan dibawah ini header cik AteynBella bersaiz 900x500=72pxl


Tahu juga kan macam mana nak install. Klik bagi besar dulu kemudian save dekat lappy, lepas itu pergi ke blog install macam biasa. okey masa untuk meronda-ronda di alam maya. c u latter ya.. bubye! :)

Artikel yang berkaitan



11 comments:

  1. menarik juga design..nk dapat idea tu susah..

    ReplyDelete
  2. @yahayaTau xpew, sbab design lain2.. klo same jew senang skit.. tinggat copy paste jew :)

    ReplyDelete
  3. @toyolkiutThank sbb support.. esok pagi ade suprise utk TK :p

    ReplyDelete
  4. wah...
    lawa la...
    nak jugak...
    kne baya ke???

    ReplyDelete
  5. thank u so much ellang. cntik sgt. toce2 :DD

    ReplyDelete
  6. cantik la !
    kalau nak jugak bole x ? macam mane nak order ek ?
    hehee :p

    ReplyDelete
  7. @penyisir rambutLaaa... ni mesti x baca kt page tempah header.. malas dah nk jawab soklan tu :)

    ReplyDelete
  8. @Ateyn BellaSame2 atynBella, pas ni jarin2 lah ek mai sini hehe..

    ReplyDelete
  9. @atikah yassinPenenpahan header dah di tutup.. maaf huhuhu, anda terlambat.. kalau nak beli sya memang x jual..

    ReplyDelete
  10. ellang, thanks for the banner :) cantik !

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..