Friday, February 4, 2011

Baru Belajar Tangkap Gambar

Assalamualaikum dan salam 1 malaysia dan indonesia. Hari tu saya ada pergi air terjun ikut family dan try tangkap gambar menggunakkan nikon C L100. Gambar dekat bawah ni semua guna setting permandangan original + flash. Saya tak nak edit biar korang tengok sendiri cantik ke tak guna nikon C L110, tapi kalau saya edit guna photoshop ni comform boleh tipu cakap guna nikon D3000 :)








Artikel yang berkaitan



4 comments:

  1. wah.. mmg cantik gambar kalau ambik guna canon ni.

    ReplyDelete
  2. nicce pic bro..

    aku de dslr ni pun masih x terer2 lagi..huhu

    ReplyDelete
  3. @k.a.sTq k.a.s sebab komen.. original seting tu.. klo pandai setting org kata lagi cantik.. tapi sya x pandai huhu

    ReplyDelete
  4. @arang67Hari tu mmg nk beli dslr nikon D3000.. tapi beginer mcm sya ni membazir jew kalau beli yg tu.. harge 3x ganda.. mahal tu.. l100 ni pun tak katam lagi bro.. hehe

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..