Thursday, February 3, 2011

ellang Design Hak Milik Sepenuhnya Oleh ellang

Assalamualaikum. sudah 3 hari tak berblogwalking, trafik memang merudum gila sampai hilang akal huhu. Blogwalking jew nyawa untuk blog ini, tak apa lah lepas ni boleh buat aktiviti blogwalking. Herm.. tengok topik tak? hehe.. cuma nak bagi tau blog ellang Design dah jadi hak milik kekal oleh ellang.

Template biru yang tak seberapa cantik ini di buat oleh ellang sendiri dan bantuan dari yahoo dan google.
kalau sebelum ini ellang guna template percuma dari blogger, ini bermakna ellang masih menumpang dengan blogger kira macam perkongsian lah kot hehe.

Hari ini ellang dah tak kongsi dengan blogger lagi sebab semua design dalam blog ini adalah hak milik ellang. eh.. kejap..kejap.. masih menumpang lagi, tumpang domain blogspot huhu. tak pe nanti ada duit nak beli domain sendiri baru lah nampak macam profesional kan?

okey. pokok pangkalnya yang paling penting dekat footer bawah tu ada tulis copyright and design by ellang dan itu menandakan blog ini milik ellang, kalau dulu tulis design by ellang, powered by blogger kan? ha.. makanya  blog kita berkongsi dengan blogger huhu.

okey [berapa banyak okey dah?] nak buat sesi lawatan blog ke blog pulak.

daaaaa... c u latter :p

Artikel yang berkaitan



6 comments:

  1. @zaty luvlianncezzzOk3x jap g i follow u back.. thanks ya :)

    ReplyDelete
  2. @saifulTerima kasih banyak2 atas pujian yang memberangsangkan tu bro.. hehe..

    ReplyDelete
  3. sama la. TK punya trafik pun ehem2 je shari..
    hehe..
    xreti SEO ni..

    ReplyDelete
  4. @toyolkiutKihkih.. sama2 lah kita belajar ye TK :)

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..