Friday, February 4, 2011

Pencarian Blog Tercantik Pilihan Blogger 2011 Di 2DayBlogger


Assalaualaikum [x jawab dosa] Tadi time blogwalking ada kawan ajak join kontest Pencarian blog tarcantik 2011 di blog encik 2DayBlogger. Tertanya-tanya dalam hati, cantik ker blog ini yew? template macam denosour nak bersalin jew huhu, boleh dapat ker antara yang 10 tercantik? banyak blog malaysia cantik-cantik. Tapi tak apa lah kan memang adat permainan yang kuat menang yang tak kuat tuh terima jew lah kekalahan yew. eh sapa cakap adat permainan macam tu? nama tau rezeki yang kecik tu menang, mana lah tau time-time perjawanan tu si besar sakit perut? ha? kan.. apa yang kan? huhu.. 

Okey saya try join juga, kontest ini kena undi juga nanti jadi meh ramai-ramai undi blog ellang Design ni supaya dapat tersenarai 10 blog tercantik 2011. saya undi saya belanja KFC. tapi orang-orang area sandakan jak lah ye.. sandakan sabah sebab senang nak ajak kuar kalau jauh alamatnya tak dapat belanja lah yew.. :p

Korang..korang dan korang boleh join kontest ni, blog tak cantik pun tak ape, suppot kawan bah.. kita kan 1 malaysia.. hehe jadi en 2DayBlogger pun kawan kita kan? hohoho.. korang boleh jenguk-jenguk syarat kontest ni dekat blog 2DayBlogger.

Nota kakitangan : ayat di atas bercampur deang bahasa sabah. jadi jangan pening-pening.. kalau tak faham abaikan je :p

Artikel yang berkaitan



6 comments:

  1. nnti TK undi..
    mmg blog ni boleh masuk calon..

    ReplyDelete
  2. Thank sbb sudi join..tp ejaan salam kat atas tu salah..huhu

    ReplyDelete
  3. @FaisalHuik baru pasan.. nanti sya btolkan.. itu la akibatnya kalau menaip x tengok keypad lappy huhuhu...

    ReplyDelete
  4. gud luck

    datang nak buat spotcheck untuk undian
    nak pilih 10blog tercantik

    jangan malu-malu vote saye juge
    no 28 kump.2
    thanks

    ReplyDelete
  5. Assalamualaikum...

    Saya ingin memaklumkan bahawa undian Pencarian 10 blog tercantik 2011 telah bermula sehingga 10 Mac 2011..untuk maklumat lanjut sila ke:-

    Undian 10 Blog Tercantik 2011 Kumpulan 2


    Promosi Buat Duit : Buat Duit RM400.12 Dari HeartBeat , Cepat Join HeartBeat Sekarang. Lupakan Buffered Earning Nuffnang!

    Salam Ukhwah Daripada Faisal Abdullah

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..