Sunday, December 26, 2010

Online Real Time Tak Sama

Kenapa boleh jadi macam begini ye, sedangkan kedua-dua tools akan memaparkan real time dalam masa yang sama. tapi kena user online tak sama? contohnya seperti gambar di bawah yang di ambil dari blog Perjalanan Seorang Anak Bugis pada masa yang sama.

Histats.com


widgeo.net

Apa yang saya maksudkan di sini adalah seperti histats.com memaparkan 10 user online manakanla widgeo.net memaparkan 9 user online.

Artikel yang berkaitan



2 comments:

  1. tools2 ni da gelong...
    saya lama da tak pakai.. lagipon tool2 ni banyak pop up...

    ReplyDelete
  2. @pN.rOsPn Ros.. terima kasih bg sedikit info.. patutu lah blh jdi mcm tu..

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..