Friday, December 31, 2010

Celcom Oh Celcom

Kalau lah hari ini hari maki sedunia, rasanya saya mau maki celcom. Kenapa? Saya dah lah beli broadband yang weekly punya RM18.00 tapi bila buka browser macam ni lah jadinya. Hamper betul, apa dia ingat saya online pakai air ker? line penuh tapi tak leh nak buka browser. sapa tak sakit hati kalau macam ni kan?  kang saya peralih peralih ker maxis kang padan muka celcom, apa dia ingat dia je ker yang ada servis broadband? ha baru dia tahu tinggi bumi dari langit tingginya langit rendahnya bumi.

Artikel yang berkaitan



2 comments:

  1. biler beli?

    dye slalunye boley bukak lepas 24 am beli b.band :)

    ReplyDelete
  2. @Bella Beli semalam lah dear.. jom chat kat FB :)

    ReplyDelete

 
© Copyright and Design by ellang
..:| Hak cipta terpelihara oleh http://ellangdesign.blogspot.com |:..